LightUpgrade.dk

Gear

Indtast din e-mail adresse, og vi vil sende dig et link til denne side.

  30 dages 'Money Back' garanti
Vores mål for hver ordre: en tilfreds kunde. Derfor giver vi dig, ud over garanti og vores RMA-service, en 30 dages periode hvor du kan få dine penge tilbage - 30 dages 'money back' garanti! Hvis ikke produktet er hvad du havde forventet, eller hvis du har ombestemt dig, kan du få dine penge tilbage. Vi kræver dog at produktet bliver sendt tilbage til os i dets originale og ubrudte emballage inden 30 dage efter du har modtaget ordren.

Bemærk: for at kvalificere dig til at få pengene retur, skal du først kontakte supporten og vente på instruktioner i hvad du skal gøre, før du sender din vare tilbage.
  Garanti
12 måneders garanti

Alle vores produkter kommer med en 12 måneders garanti. Garatien gælder, hvis køberen har brugt og installeret produktet korrekt, og ligeledes har behandlet det korrekt.

Bemærk venligst, at pærer er forbrugsmaterialer. Følg instruktionerne som angivet af producenten af din lampe.

  RMA

Hvis du har et problem med et produkt købt hos os, bedes du venligst kontakt os først. Vi vil behandle din forespørgsel og forsøge at finde en løsning på dit probem. Hvis problemet ikke kan løses af vores helpdesk vil vi generere et RMA-nummer (Return Material Authorization) til dig. Vi anbefaler at du returnerer dit produkt i en fast konvolut med bubble wrap. Sørg venligst for at dit RMA nummber er synligt uden på konvolutten og også er skrevet på en seddel inde i konvolutten. Dit RMA-nummer er det eneste vi kan indentificere dit produkt på, når vi modtager det. Hvis inspektion af produktet viser, at det er deffekt, vil der blive sendt et nyt til dit uden ekstra omkostninger.
Bemærk venligst: vi kan ikke behandle returnerede produkter hvis du endnu ikke ahr modtaget et RMA-nummer.